Yachtcharter Sailing Holland
Verhuur vanuit lemmer!

Een unieke combinatie: zeilen en wellness, alleen bij Yachtcharter Sailing Holland!

Maak gebruik van de allernieuwste Bavaria zeiljachten, gecombineerd met de faciliteiten van het 4-sterren Sporthotel Iselmar. Dat is pas echt genieten!

Exclusieve Bavaria zeiljachten
Yachtcharter Sailing Holland beschikt over gloednieuwe zeiljachten van het type Bavaria 32 en 36, voorzien van alle gemakken en uitgerust met de modernste apparatuur. U vaart vanuit Lemmer, direct gelegen aan de Friese meren en het IJsselmeer en u beschikt over een vaste ligplaats bij sporthotel Iselmar.

Sailing, Wellness en nog veel meer..!
Gecombineerd met de verhuur van de Bavaria zeiljachten kunt u gratis gebruik maken van het recent gerenoveerde zwembad, de whirlpools, sauna en het Turks stoombad van Sporthotel Iselmar. Tegen betaling zijn alle sportfaciliteiten voor u beschikbaar, waaronder squash- en bowlingbanen, de fitnessruimte en het solarium.

Zorgeloos genieten...
In de jachthaven waar uw zeiljacht is afgemeerd is een gezellige havenbar met terras. In het serre restaurant kunt u 's morgens terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, 's middags de lunch gebruiken en 's avonds lekker dineren. Dat is pas echt vakantie!

Yachtcharter Sailing Holland Zeilen én zorgeloos genieten!