Yachtcharter Sailing Holland
Verhuur vanuit lemmer!

Sporthotel iselmar

Sailing en Wellnes..., een unieke combinatie

Yachtcharter Sailing Holland biedt in samenwerking met Sporthotel Iselmar een uniek arrangement: zeilen met de (nieuwe) Bavaria zeiljachten vanuit Lemmer, gecombineerd met het gebruik van alle faciliteiten van het hotel! Het zwembad, de whirlpools, het Turks stoombad en de sauna; is dat na een dagje varen niet het echte ontspannen?

Uw eigen ligplaats direct bij het hotel

Voor een compleet ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch of een sfeervol diner kunt u bij Iselmar terecht. Een borrel kunt u genieten in de havenbar of op het terras. Zo wordt het mogelijk het varen en zeilen af te wisselen met ontspannen genieten en geheel verzorgd worden. U kunt gebruik maken van de fitnessruimte, de squashbanen en bowlingbanen en besluit u om een fietstochtje te maken, dan kunt u ook daarvoor bij het hotel terecht.

Varen met het plezier van een eigen thuishaven

Vanuit Lemmer zijn de Friese meren direct bereikbaar. Dit levert mooie tochten op met beschut water. Bezoek Sloten, Heeg en Sneek en stippel uw eigen vaartocht uit. Vanuit Lemmer bent u snel op het IJsselmeer, waar dagtochten mogelijk zijn naar pittoreske havensteden als Stavoren, Hindeloopen, Enkhuizen en Medemblik. Zit het weer mee? Dan zijn de Wadden binnen bereik! Welke route u ook kiest, u bent verzekerd van uw eigen thuishaven, met alle comfort.

Niets moet, alles kan!

Bij Yachtcharter Sailing Holland beschikt u niet alleen over uw eigen jacht, maar tegelijk een thuishaven, voorzien van alle denkbare faciliteiten. Dat betekent dat varen geen 'must' is en juist de afwisseling tussen zeilen en zorgeloos genieten uw vakantie compleet maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!